Individuele TTouch® training

De naam zegt het eigenlijk al. Een individuele training, een privé training bij u thuis. Het voordeel van deze manier van trainen (leren/helpen) is dat we ons helemaal kunnen richten op u en uw dier. Alle aandacht is alleen bij jullie. We bespreken uw motivatie, ik observeer het dier in zijn gangwerk, zijn uiterlijk en in zijn gedrag. Daarnaast gaan we natuurlijk direct met de TTouch® technieken aan de slag.

Ik geef uw dier lichaamswerk, we doen samen bewegingsoefeningen en we kunnen gebruik maken van de vele hulpmiddelen die deze manier van training rijk is. Zo kunnen we altijd en voor iedereen een geschikte weg vinden waarin het dier zal verbeteren. Niet alles is bij ieder dier mogelijk of soms zijn er dingen die niet goed uit te voeren zijn voor de mensen.

Belangrijk om te weten dus: bij deze manier van trainen passen we toe wat bij het dier en bij u past, zodat het altijd slaagt!

Tijdens deze training leer ik u zelf verschillende TTouch® oefeningen (lichaamswerk/bewegingsoefeningen/gebruik van hulpmiddelen) zodat u er daarna zelf mee aan de slag kunt.

Als ik een bezoek breng bij u thuis dan kijk ik ook naar de omgeving. Sommige dingen die voor ons mensen niet bijzonder zijn, kunnen voor ons huisdier juist een obstakel zijn en/of stress veroorzaken.

Met de omgeving bedoel ik niet alleen zijn slaapplek maar het gehele huis, de voeding, de mensen in zijn/haar directe omgeving, het dagritme, de combinatie met soortgenoten (of juist het gemis daarvan) etc.

Alles samen maakt het individu. Als we weten wie het dier is, waar zijn moeilijkheden liggen en waar de grenzen zijn, dan kunnen we dit oplossen en nieuwe problemen voorkomen.

Tarieven

 • Intake en TTouch® trainingssessie(60-90 minuten)
  Intakegesprek, TTouch® trainingssessie, gebruik hulpmiddelen, verslag, uitleg thuiswerkopdrachten en begeleiding via mail/telefoon
  € 75,00
 • Vervolgsessie (45-60 minuten)
  Evaluatie, TTouch® trainingssessie, gebruik hulpmiddelen, verslag, uitleg thuiswerkopdrachten en begeleiding via mail/telefoon
  € 60,-
 • Onderhoudsessie (45-60 minuten)
  Onderhoudssessie TTouch® training, gebruik hulpmiddelen
  € 60,-
 • Kilometervergoeding
  € 0,25/ km

Prijzen zijn incl. 21% BTW