TTouch ® workshops voor honden

Ik organiseer meerdere keren per jaar workshops voor honden met verschillende thema’s. Allen gebaseerd op de Tellington TTouch® training of Dog Detectives Freework®.

Een leuke en leerzame dag waarin ik mensen laat ervaren hoe het is om op een andere manier contact te hebben met hun hond. Hierna kunt u uw hond beter lezen, de hond laten ontspannen, de algehele weerstand verhogen en angsten laten overwinnen. Deze manieren van omgang met het dier is door iedereen te leren en is na ervaring, door bijna iedereen als prettig ervaren.

De workshops worden altijd op een zaterdag of op een zondag gegeven en duren voor de TTouch® training van 10.00-16.00 uur of voor Dog Detectives Freework® een aantal uur

De volgende workshops worden door mij gegeven:

  • TTouch® Basis workshop voor honden
  • Extra ondersteuning voor honden met gewrichtsproblemen
  • De oudere hond
  • Verminderen van (vuurwerk)angst
  • TTouch® vervolg workshop voor honden (alleen te volgen na afronden van de basis workshop)
  • TTouch® als ondersteuning in de dierenartsenpraktijk (voor paraveterairen)
  • 2-daagse workshops TTouch® voor honden in samenwerking met GoedBeterBeest

Prijzen:

Workshop deelname kost € 95,- per persoon voor deelname met hond. Deelname zonder hond bedraagt € 85,- . Hiervoor heeft u een complete workshopdag (10.00-16.00uur) incl. digitale hand-out, gebruik van materialen, koffie/thee en gratis parkeren. De workshop is excl. lunch. Deze dient zelf meegebracht te worden.

Daarnaast is het mogelijk om mij te boeken voor groepen vrienden of familie om een workshop thuis of op een eigen locatie te geven. Minimaal aantal deelnemers is 4 personen. Kosten afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Klik hieronder op de workshop om de exacte omschrijving van die dag in te zien

Data workshops TTouch® :

( voor workshops Dog Detective Freework® verwijs ik je naar de specifieke pagina over deze trainingsmethode)

18 en 19 mei 2019: 2-daagse workshops TTouch® voor honden in samenwerking met GoedBeterBeest

 De workshops zijn deels theoretisch en deels praktijk

Het is mogelijk om de hond mee te nemen maar dit is echter geen noodzaak

 

 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor lezingen & workshops zijn hier na te lezen en kunnen desgewenst aan u toegestuurd worden.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden All Individuals

Na ontvangst van uw ingevulde en ondertekende inschrijfformulier voor de TTouch® workshop volgt voorlopige plaatsing op de deelnemerslijst. Deze wordt omgezet in een definitieve plaatsing zodra het verschuldigde cursusbedrag is ontvangen. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering door All Individuals

Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht behoudt All Individuals zich het recht voor de workshop te annuleren. Het eventueel betaalde cursusgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd.

Annulering door cursist

Wie door omstandigheden verhinderd is deel te nemen aan de workshop waarvoor is ingeschreven, dient dat schriftelijk kenbaar te maken.

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Er worden altijd €25- administratiekosten in rekening gebracht.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de workshop ben u de helft van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang ben u 75% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de workshop of bij afwezigheid zonder tijdige annulering bent u het volledige cursusgeld verschuldigd.

Deelname aan de workshop geschiedt volledig op eigen risico