TTouch® workshops voor katten

Een aantal keer per jaar geef ik workshops die helemaal in het teken staan van onze huiskat. Een leuke en leerzame dag waarin ik mensen laat ervaren hoe het is om op een andere manier contact te hebben met hun kat. Hierna kunt u uw kat beter lezen, de kat laten ontspannen, de algehele weerstand verhogen en angsten laten overwinnen. Zo ontstaat er een (nog) sterkere onderlinge band. Deze manier van omgang met het dier is door iedereen te leren en is na ervaring, door bijna iedereen als prettig ervaren.

We nemen uitgebreid de tijd om te leren hoe we d.m.v. TTouch® lichaamswerk en hulpmiddelen onze katten:

 • beter kunnen leren begrijpen en onze band met hen kunnen verbeteren
 • zelfverzekerder kunnen maken
 • zijn/haar gezondheid kunnen verbeteren
 • van hun angst/agressie af kunnen helpen
 • het optimale vertrouwen kunnen geven
 • eventuele pijn en ongemak kunnen verminderen
 • hun STRESS af kunnen bouwenBij de vervolgworkshop gaan we dieper in op 
  • specifieke gedragingen en kenmerken van de kat
  • meer verschillende hulpmiddelen
  • uitoefenen van speciale TTouches bij ziekte en bij angstige katten
  • bespreken we meer omgevingsinvloeden 

Het is ook mogelijk om mij te boeken voor een groep vrienden of familie om een workshop te komen geven bij u thuis of op een plek waar we met katten kunnen werken. Voor de exacte mogelijkheden, neemt u alstublieft contact met mij op.

Ik geef  verschillende workshops voor katten, de dikgedrukte workshops worden dit jaar gegeven. De andere zijn in overleg te geven mits er voldoende deelnemers zijn: 

 • TTouch® basis workshop voor katten
 • TTouch® vervolg workshop voor katten (alleen te volgen na het afronden van de TTouch® basis workshop)
 • TTouch® als extra ondersteuning in de dierenartsenpraktijk (voor paraveterinairen)

Data en tijden

Deze data en tijden zijn nog niet concreet. Er is overleg met de locaties

Locaties

Locatie Zuid-Holland

Stichting Wetland Cats
Gouderakse Tiendweg 3
2831 BW Gouderak
www.wetland-cats.nl

Locatie Achterhoek

Prijzen

€ 75,- per persoon

Hiervoor heb je een complete workshopdag (10.00-16.00uur) incl. digitale hand-out, gebruik van materialen en koffie/thee en gratis parkeren. De workshop is excl. lunch. Deze dient zelf meegebracht te worden.

De workshop kan doorgaan bij minimaal 8 deelnemers

Daarnaast is het mogelijk om mij te boeken voor groepen vrienden of familie om een workshop thuis of op een eigen locatie te geven. Minimaal aantal deelnemers is 4 personen. Kosten afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Op de locatie in Zuid-Holland hebben wij het geluk dat we onze dag mogen doorbrengen bij Stichting Wetland Cats in Gouderak. Wij kunnen hen dan laten genieten van deze uiterst zachte en positieve manier van aanraken, zodat zij kunnen ontspannen en lichamelijk en geestelijk kunnen verbeteren. En wij doen iets goeds voor deze inmiddels 240 kansarme dieren. Daarna beschik je na deze dag over voldoende kennis om zelf met je eigen katt(en) aan de slag te gaan. Een deel van de opbrengst schenk ik aan deze stichting.

Je eigen katten kunnen dus lekker thuisblijven.

 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor lezingen & workshops zijn hier na te lezen en kunnen desgewenst aan u toegestuurd worden.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden All Individuals

Na ontvangst van uw ingevulde en ondertekende inschrijfformulier voor de TTouch workshop volgt voorlopige plaatsing op de deelnemerslijst. Deze wordt omgezet in een definitieve plaatsing zodra het verschuldigde cursusbedrag is ontvangen. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering door All Individuals

Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht behoudt All Individuals zich het recht voor de workshop te annuleren. Het eventueel betaalde cursusgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd.

Annulering door cursist

Wie door omstandigheden verhinderd is deel te nemen aan de workshop waarvoor is ingeschreven, dient dat schriftelijk kenbaar te maken.

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Er worden altijd €25- administratiekosten in rekening gebracht.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de workshop ben u de helft van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang ben u 75% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de workshop of bij afwezigheid zonder tijdige annulering bent u het volledige cursusgeld verschuldigd.

Deelname aan de workshop geschiedt volledig op eigen risico