Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Honden DoeDag

8 december 2018 @ 08:00 - 17:00

Honden DoeDag, een nieuw dagvullend maar ook in onderdelen te boeken event voor jou en je hond. Maar ook als toeschouwer doe je interactief mee. Wat gaan we doen?

De ochtend vullen we met het Dog Detectives FreeWork. Er zijn 4 plaatsen met hond beschikbaar. Zonder hond zijn er meerdere plekkenWe starten om 09:30 en ronden om 11:30 af.
Kosten met hond: € 35,00 (4 plaatsen beschikbaar)
Kosten zonder hond € 25,00 (8 plaatsen beschikbaar)
Let op: bij dit programma onderdeel is er altijd maar één hond in de ruimte. De andere honden wachten dan in de auto.

Deelname zonder hond is uitermate nuttig omdat je dan met observeren alle focus kunt hebben op het zien van kenmerken en gedragingen van de honden omdat je deze niet kent.

Om 12:15 starten we met deel 2 van deze dag en ronden dat om 14:15 weer af. Wat gaan we doen? We gaan een aantal touches (lichaamswerk) uit de Tellington TTouch aanleren. Wellness voor je hond… do’s and dont’s en wanneer toepasbaar. En dat is vaker dan je denkt…
Kosten met hond: € 35,00 (8 plaatsen beschikbaar)
Kosten zonder hond: € 25,00 (8 plaatsen beschikbaar)

Het 3e en laatste deel van deze dag start om 14:30 en duurt tot 17:00 uur. We (her)kennen het allemaal wel… een aan de lijn trekkende hond. Sommige honden doen het zelden tot nooit, anderen doen het bijna altijd. Wil jij weten hoe jij je hond hiermee kunt helpen? Doe dan mee met het programmaonderdeel: Happy to Walk Together!
Kosten met hond: € 35,00 (8 plaatsen beschikbaar)
Kosten zonder hond € 25,00. (8 plaatsen beschikbaar)

Doe je aan meer dan 1 onderdeel mee? Dan krijg je per extra onderdeel
€ 5,00 korting

Alle informatie omtrent ‘ Dog Detectives FreeWork’ , ‘Tellington TTouch training’ en ‘Happy to Walk Together’ is te vinden onder de gelijknamige kopjes op de hoofdpagina van deze website (www.allindividuals.nl)

opgeven door een email met je wensen te sturen naar: info@allindividuals.nl. Vermeld hierbij de workshop onderdelen waaraan je wilt deelnemen, je naam en achternaam, je adres en contactgegevens. Daarnaast, indien de hond meekomt, of er specifieke dingen zijn waar we met hem/haar rekening mee moeten houden

Let op! hier is geen apart inschrijfformulier voor beschikbaar.

Honden DoeDag

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Dog Detectives FreeWork

Locatie

dogcenter Kerkwijk
Jan Stuversdreef 4
Kerkwijk, Gelderland 5315 NZ
+ Google Maps
Website:
www.dogcenter.nl