Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop voor honden I Dog Detectives FreeWork I middag I Waddinxveen

11 november 2018 @ 14:00 - 17:00

Wij, Shelley de Bruin van All Individuals en Ellen Angelino van DierEnBeleving, lanceren een prachtig concept in Nederland genaamd: Dog Detectives FreeWork. Sarah Fisher, onder andere bekend van het BBC programma Nightmare Pets SOS, haar kennis over diergedrag in relatie tot lichaamsgebruik en het Tellington TTouch® UK Opleidingscentrum Tilley Farm, combineert hierin haar kennis. Met haar goedkeuring halen wij dit concept naar Nederland. Dog Detectives FreeWork zorgt voor geweldige eigenaren die hun hond echt begrijpen. Dit omdat er geen verwachtingen kleven aan hetgeen de hond moet doen. Hierdoor kan ieder individu succesvol zijn.

Met Dog Detectives FreeWork mogen honden vrij werken. Ze ontdekken het parcours op eigen-wijze. Hierdoor leren wij mensen waartoe een hond in staat is ZONDER invloed van de mens. De hond leert zelf en wij leren van de hond. Hoe? Doordat de hond een eigen route volgt en daarin succesvol is, kan deze groeien in zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en daardoor kunnen zelfs angsten worden overwonnen. En wij mensen leren in 1e instantie vooral van het observeren van de hond.

Wij nodigen jullie uit om je te laten verrassen door je eigen hond. Als een echte Sherlock Holmes ga je ontdekken wat de specifieke lichaamshouding en de daarbij behorende gedragingen zijn van jouw eigen en andere honden. Observeren kun je leren! Het stelt je in staat om de hond beter te leren kennen en veranderingen sneller waar te kunnen nemen. Als er op dit moment ‘problemen’ zijn kunnen deze zelf gemakkelijker opgelost worden. Namelijk door ze ook thuis dit FreeWork te geven. Dit stelt geen hoge eisen aan materialen. Vaak heb je de benodigdheden al in huis.

FreeWork ondersteunt een groot scala aan honden met uiteenlopende gedragingen. Van angstige honden tot honden die hyperactief of overactief zijn. Van verlegen honden tot oudere honden. En alles wat daartussen zit. Dit omdat we oneindig kunnen uitbreiden binnen het concept. Hebben we het bewegingspatroon in beeld? Dan kom jij als eigenaar weer meer in beeld. Dan kunnen we spelelementen toevoegen zoals de ‘Counting’ en de ‘Bucket’ game.

Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen die wil leren observeren en wil leren zien, hoe een hond zelf kan groeien. Door simpelweg in alle rust in beweging te zijn. Eigen keuzes te maken en hierdoor mentaal en fysiek te groeien. Wie wil dat nu niet?

Lijkt het allemaal nu nog wat vaag? Geen punt! Gewoon beginnen. Met onze begeleiding wordt jij de Sherlock Holmes van jouw hond. Kom erbij en neem alles onder de loep op zoek naar de antwoorden die jij nog mist. Wij helpen jou en je hond graag verder!

Kosten: € 45,- per persoon voor deelname MET HOND, € 35,- per persoon voor deelname ZONDER HOND
DIT IS EEN INTRODUCTIEPRIJS DIE GELDT VOOR 2018
Workshop voor honden I Dog Detectives FreeWork I middag I Waddinxveen

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
www.allindividuals.nl

Organisatoren

All Individuals
DierEnBeleving
Dog Detectives FreeWork

Locatie

Bert & Bink
Staringlaan 14
Waddinxveen, 2741GC Nederland
+ Google Maps