ANIfit voeding van All Individuals

KLANTENPRESENTATIE ANIFIT VOEDING: Klanten presentatie ANIFIT website

 

LEVERBAAR DOOR HEEL NEDERLAND/BELGIE/DUITSLAND/OOSTENRIJK

Ja, ze zeggen niet voor niets: ‘ je bent wat je eet’

Natuurlijk wil iedere huisdier eigenaar het beste voor zijn/haar dier. Maar wat is dan het beste? Er is denk ik geen juist antwoord. Er is niet 1 voeding die voor iedereen goed werkt. Maar er is wel een voeding waar hele goede resultaten bij gemeten zijn voor veel uiteenlopende klachten……..ANIfit Voeding. Hier verbind ik heel graag mijn naam aan (en voor iemand die zo kritisch is als ik is dat best een applaus waard 😉 )

Wij hebben dieren gedomesticeerd, wij hebben langzaamaan het diersoort een beetje veranderd. Het is niet helemaal meer natuurlijk maar we weten dat het maagdarmkanaal en het gebit nog bijna hetzelfde zijn als die van de wilde voorouders. Dus qua voeding kunnen we veel doen, omdat we weten wat de wilde voorouders voor dieet hadden.

Maar zoals alles in het leven; we moeten het bekijken vanuit het individu. Zelf heb ik een lactose intolerantie en ben ik die-hard vegetariër. Mijn broer, die nog geen jaar ouder is, dezelfde ouders heeft en op dezelfde manier is opgegroeid, eet wel vlees en heeft geen intoleranties. Onze diëten zijn beide afgestemd op wat eenieder nodig denkt te hebben en wat het lichaam kan verdragen.

Vanuit de dierenartsenpraktijk ben ik heel bewust bezig geweest met specifieke patiënten, namelijk die continu recidiverende (terugkerende) klachten hadden.Veel voorkomende klachten waren voedselallergieën, voedselintoleranties, maag-darmklachten (braken/diarree/obstipatie/obesitas), huidklachten (oorontstekingen/uitslag/jeuk/exceem etc.) , terugkerende blaasontsteking (met of zonder aanwezigheid van bacteriën) en gedragsproblemen (primair of secundair). Daarnaast kun je hele studies wijten aan de voorkeuren van katten. Niet alleen qua voeding zijn zij kritisch.

Al jaren en jaren ben ik bezig om een soort voeding te zoeken waar voornamelijk deze patiënten goed op reageren en waarmee we een stabiel verteringsstelsel kunnen creëren. Het  verteringsstelsel (en dan met name maag- en darmen) is direct gelinkt aan onze psyche.

Als we

  • een goede darmperistaltiek kunnen behouden
  • tegemoet komen aan de behoeften van het diersoort (katten: vooral vlees en wat fruit/groenten en honden: vlees en groenten/fruit/vezels)
  • zorgen dat we hulpstoffen en kunstmatige toevoegingen kunnen elimineren (dat wordt als ‘gif’ geregistreerd in het lichaam en bevat veel vrije radicalen)
  • zorgen dat de voedingsmiddelen (vlees/organen/botten/groenten/fruit/vezels) heel langzaam en gelijkmatig opgenomen worden in de bloedbaan (stabiele bloedsuikerspiegel)
  • een smakelijke voeding geven zodat het dier en jijzelf plezier hebben in het voeren/eten

Kunnen we HEEL VEEL ZIEKTEN VOORKOMEN!

Voeding en de leefomgeving maken echt de basis van het dier. Dit zorgt voor een sterke weerstand. Stress in het lichaam (door verkeerde voeding en/of inwendige ziekten) en stress buiten het lichaam (omgevingsinvloeden) kunnen het algeheel functioneren op korte- of op langere termijn flink schaden.

Met het ANIfit voer hebben we gelukkig al vele dieren die bovenstaande klachten hadden en die via de dierenarts geen uitweg konden vinden, met succes kunnen helpen. Deze dieren zijn beter en veel sterker geworden. ANIfit is uiteraard, en dat is ook waar All Individuals naar streeft, ook heel goed preventief in te zetten! VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Bovendien heeft het voer de extra voordelen dat het biologisch is, dat de dieren GEEN antibiotica gekregen hebben en dat de kwaliteit zo hoog is, dat wij het als mens zelf ook zouden kunnen consumeren.

Ben je benieuwd naar deze zeer uitgebreide voedingslijn? Wil je dat we dit dieet precies aanpassen aan de behoeften van jouw dier?

Neem contact met me op en ik kom gratis bij je langs voor een informatief gesprek. Je kunt ook een bel afspraak maken of we kunnen via skype communiceren.

Wil je direct, zonder overleg met mij een proefpakket bestellen of direct een hele bestelling plaatsen, ga dan naar mijn bestellink :Shelley 206589  en je komt dan direct op de Duitse bestelpagina terecht.

In het Nederlands bestellen? klik op de volgende linken om direct de bestelling door te geven. Vergeet niet bovenaan het bestelformulier bij contactpersoon ‘Shelley de Bruin’ in te voeren.

Bestelformulier hondenvoeding

Bestelformulier kattenvoeding

Wil je niet zelf bestellen of kun je de Duitse website niet lezen? Neem gerust contact met mij op.