Dierenfotografie informatie – All Individuals Animals

All Individuals heet niet voor niets All Individuals Voor mij is het belangrijk dat er bij elk dier, groot of klein, ras of geen ras, gekeken wordt naar het INDIVIDU. Uw labrador is niet hetzelfde als de labrador van uw buurman, ook al zijn ze allebei labrador en allebei zwart. Elk dier is anders, net als de mensen en elk dier heeft zijn eigen karakter, zijn eigen “gebruiksaanwijzing”, zijn eigen dingen. Dit is mooi, dit willen we toch graag zien! Ook bij mijn foto’s wil ik dat terug laten komen

De insteek van mijn stijl fotografie is dus om je professionele foto’s aan te bieden, gemaakt met de bedoeling om het individu te laten zien. Geen standaard, geposeerde foto’s in een studio. Nee, als je dier het allerliefst buiten op het strand met een bal speelt, dan ga ik met jullie mee naar het strand om daar te fotograferen. Dan zien we je dier op zijn best! Je kiest een locatie waarbij het dier op zijn/haar gemak is.

Ik fotografeer Honden/Katten/Konijnen en Knaagdieren/Vogels/Reptielen en Amfibieen/Paarden/Landbouwhuisdieren. Ook Nest- en Kennelreportages zijn mogelijk. Ook kan ik op verzoek naar evenementen of wedstrijden komen om actie vast te komen leggen.

Hoe werkt het

Je kunt mij bellen of mailen met een verzoek. Vertel hierbij om welk diersoort het gaat, het aantal dieren en geef je voorkeursdatum en locatie aan. Samen maken we een afspraak. Deze afspraak bevestig ik in een persoonlijke e-mail met daarbij de Algemene Voorwaarden. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden, dan maken we de afspraak definitief.

Ik kom op de afgesproken datum  en tijd naar de locatie toe en neem de tijd om mooie foto’s te schieten.

Bedenk ook zelf wat je wilt, wat leuk is en hoe het dier eruit ziet. Honden en katten hebben vaak een halsband of tuigje om. Wil je dat deze om blijft of niet?  En zo zijn er vast nog andere dingen. Zorg ervoor dat je iets lekkers meeneemt voor het dier, misschien favoriet speelgoed bij de hand en zorg voor een locatie waar het dier zich prettig voelt.

Als het een buitenshoot betreft is het weer natuurlijk een belangrijk gegeven.

Onder bijna elke weersomstandigheden kan de fotoshoot doorgaan alleen…..als het regent of als de lucht egaal grijs is, zal de shoot niet doorgaan. Ik neem z.s.m. contact met je op en dan maken we direct een andere afspraak.

De foto’s zal ik thuis allemaal bekijken, selecteren en nabewerken indien nodig. Ik probeer zoveel mogelijk variatie te brengen in de foto’s. Zowel kleur als zwart-wit, verschillende poses en momenten.

Je krijgt binnen een aantal dagen 10 mooie foto’s in de hoogste resolutie. De foto’s worden digitaal aangeleverd.

Ook cadeaubonnen zijn te koop. Deze kunnen ook worden opgestuurd.

Interesse? Bel of mail mij voor een afspraak!

Tarieven

 • Cadeaubon Dierfotografie shoot
  Deze wordt leuk ingepakt en kan afgehaald of opgestuurd worden (prijs excl. Postzegel)
  € 85,- (1 dier) | + € 40,- (2 dieren) (20 foto’s)
 • Fotoshoot Dierfotografie
  Gemiddeld  1 uur durende sessie, 10  foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd
  € 85,-  (1 dier) | + € 40,- (2 dieren) (20 foto’s)
 • Reiskosten
  € 0,25 per km vanaf mijn huisadres in Mariënvelde (Achterhoek) berekend via routeplanner.nl
 • Nabestellingen (afdrukken diverse formaten/canvas via professioneel print bedrijf)
  Deze prijslijst ontvang je tijdens de fotoshoot
  aparte prijslijst

Prijzen zijn incl 21% BTW

Indien gewenst kun je ook afdrukken bij mij bestellen. Je kunt keuzes maken uit verschillende formaten, kleuren, mat/glans en ook canvas doeken en platen op aluminium zijn verkrijgbaar. De afdrukken worden gemaakt in een professionele fotolaboratorium. Daardoor heb je altijd gegarandeerd de hoogste kwaliteit en garantie op kleurbehoud. De prijslijst hiervan zal ik je bij de fotoshoot overhandigen.

Heb je een specifieke wens met betrekking tot printtoepassingen, opmaak of kleur van foto’s? Vertel het mij dan. Ik denk graag met je mee!

Betaling dient voorafgaand aan de fotoshoot per bank of contant te worden voldaan

Annulering door klant

Afspraak annuleren geschiedt minimaal 48 uur van tevoren schriftelijk te geschieden. Bij annulering wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht.