Hondenschool & dierenwelzijnspraktijk

All Individuals’ heeft verschillende specialisaties. Wil je meer weten over de hondenschool, over de twee cursusopties ‘Happy To Walk Together’ en ‘Trust & Understanding’ en mijn manier van lesgeven en trainen? Klik hieronder op ‘hondenschool’.

De dierenwelzijnspraktijk richt zich op het coachen van individuen. Dit kan bij de klanten thuis of in mijn werkruimte in Mariënvelde. Ik help alle soorten (gezelschaps)dieren behalve paarden. Zijn er (gedrags)problemen? Is er moeite met de onderlinge communicatie? Zijn er misschien fysieke klachten bij het dier waardoor het gedrag dusdanig verandert, dat je wil weten hoe we dit kunnen veranderen of hiermee om moeten gaan? Lees de beschrijving onder het kopje ‘dierenwelzijnspraktijk’.

Daarnaast verzorgt ‘All Individuals’ nog verschillende themadagen, zoals puppyparty’s, lezingen over katten of honden enz. Wil je het complete aanbod zien van alle workshops/lezingen/cursussen van All Individuals’, klik dan op het kopje ‘Workshops & Lezingen’ of bekijk de agenda op de voorpagina van deze website