Informatieochtend/avonden ‘Cats Knowledge’

Laten we eens beginnen met de basis. Niet alleen de kennis over ‘de kat’ maar ook over het algeheel welzijn, hun denken, hun taal en hun behoeften.

In mijn dierenwelzijnspraktijk ontvang ik regelmatig mensen met moeilijkheden met of rondom de kat. Veel van de ‘(gezondheids)problemen’ ontstaan door het verkeerd begrijpen van onze huisgenoot. Door bijvoorbeeld opbouwende spanning vanwege prikkels uit de omgeving, de misschien minder idelae thuissituatie of het niet kunnen uitvoeren van hun primaire levensbehoeften.

Door het organiseren van 3 informatieavonden (of alles tegelijk in een ochtend/middag) wil ik iedereen die het leuk vindt, die misschien een nieuwe kat/kitten aanschaft of die zelf het individu beter wil leren kennen, de kans geven om nieuwe informatie op te doen. Voorbeelden aan de hand van video’s en foto’s met voldoende uitleg om thuis je eigen kat te kunnen observeren, de thuissituatie te optimaliseren en zo mogelijke ‘problemen’ voor te zijn en een betere band op te kunnen bouwen met uw geliefde viervoeter.

De avonden bevatten de volgende thema’s:

  • STRESS BIJ KATTEN
    wat is stress, wat zijn stressuitingen, waardoor ontstaat stress en wat is de invloed op de lichamelijke gezondheid van de kat, gezondheidsproblemen door stress
  • OMGEVINGSVERRIJKING VOOR KATTEN
    De enorme invloed van de omgeving op het gedrag en algeheel welzijn van katten, uw huis katvriendelijk inrichten, tips en ideeën voor leuke en simpele aanpassingen
  • ALGEHEEL WELZIJN ZELF VERBETEREN
    Ik laat je zien hoe het lichaam werkt, waar wij zelf invloed op hebben, hoe we katten met een aantal simpele oefeningen zelfverzekerder kunnen maken, stress kunnen laten afbouwen en een betere band met de kat kunnen opbouwen

Data en tijden

Zondagochtend 16-6-2019 van 09.30-13.00uur

Dinsdagavonden 3-12-2019, 10-12-2019 en 17-12-2019 van 20.45-22.15uur


Locatie

BMV Mariënvelde, De Boog 3, 7263 SE Mariënvelde

Prijzen

€40,- per persoon voor zondagochtend 16-6-2019

 € 15,- p/p PER AVOND Bij inschrijving voor alle drie de avonden totaalkosten € 40,-

De informatieochtend/avonden kunnen doorgaan bij minimaal 10 deelnemers

 

Klik hier om direct in te schrijven voor ‘Cat’s Knowledge’  

 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor lezingen & workshops zijn hier na te lezen en kunnen desgewenst aan je toegestuurd worden.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden All Individuals

Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier voor de cursus/workshop/informatieavond/individuele training volgt voorlopige plaatsing op de deelnemerslijst. Deze wordt omgezet in een definitieve plaatsing zodra het verschuldigde cursusbedrag is ontvangen. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering door All Individuals

Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht behoudt All Individuals zich het recht voor de workshop te annuleren. Het eventueel betaalde cursusgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd.

Annulering door cursist

Wie door omstandigheden verhinderd is deel te nemen aan de cursus/workshop/informatieavond/individuele training waarvoor is ingeschreven, dient dat schriftelijk kenbaar te maken.

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Er worden altijd €25- administratiekosten in rekening gebracht.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus/workshop/informatieavond/individuele training ben je de helft van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang ben je 75% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de workshop of bij afwezigheid zonder tijdige annulering ben je het volledige cursusgeld verschuldigd.

Deelname aan de workshop geschiedt volledig op eigen risico