TTouch ® workshops voor honden

Ik organiseer meerdere keren per jaar workshops voor honden met verschillende thema’s. Allen gebaseerd op de Tellington TTouch® training of Dog Detectives Freework®.

Een leuke en leerzame dag waarin ik mensen laat ervaren hoe het is om op een andere manier contact te hebben met hun hond. Hierna ben je in staat om de hond beter te lezen, de hond te laten ontspannen, de algehele weerstand te verbeteren en angsten laten overwinnen. Deze manieren van omgang met het dier is door iedereen te leren en is na ervaring, door bijna iedereen als prettig ervaren.

De Tellington TTouch® methode omvat verschillende onderdelen. Al deze onderdelen zullen aan bod komen in onze workshop. Zo leer je het lichaamswerk toe te passen om snel stress af te bouwen en de band te versterken, gaan we aan de slag met balans en coördinatie oefeningen om gedrag in positieve zin om te buigen en het dier bewust te laten worden van zijn lichaam en gaan we spelen met verschillende hulpmiddelen die we gebruiken om de dieren nog meer te laten verbeteren. Laat je verassen door deze zeer uitgebreide manier van trainen en leren.

De volgende workshops worden door mij gegeven, de dikgedrukte workshops komen dit jaar aan bod in mijn agenda. Andere kunnen op aanvraag gegeven worden mits er voldoende deelnemers zijn:

  • TTouch® Basis workshop voor honden
  • Extra ondersteuning voor honden met gewrichtsproblemen
  • De oudere hond
  • Verminderen van (vuurwerk)angst
  • TTouch® vervolg workshop voor honden (alleen te volgen na afronden van de basis workshop)
  • TTouch® als ondersteuning in de dierenartsenpraktijk (voor paraveterinairen)
  • 2-daagse workshops TTouch® voor honden in samenwerking met GoedBeterBeest

Data en tijden

Zaterdag en zondag 18 en 19 mei 2019 van 10.00-16.00uur -workshop 2-daagse TTouch voor honden in samenwerking met GoedBeterBeest – zie aparte uitlegpagina onderaan

Zondag 30-6-2019 van 10.00-16.00uur

Zondag 10-11-2019 van 10.00-16.00uur

Locatie

De BMV Mariënvelde, De Boog 3, 7263 SE Mariënvelde

Prijzen

Deelname met hond €90,-

Deelname zonder hond bedraagt € 75,- .

Hiervoor heb je een complete workshopdag (10.00-16.00uur) incl. digitale hand-out, gebruik van materialen, koffie/thee en gratis parkeren. De workshop is excl. lunch. Deze dient zelf meegebracht te worden.

De workshop kan doorgaan bij minimaal 5 deelnemers

Daarnaast is het mogelijk om mij te boeken voor groepen vrienden of familie om een workshop thuis of op een eigen locatie te geven. Minimaal aantal deelnemers is 4 personen. Kosten afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

2-daagse TTouch® workshop voor honden in Apeldoorn

18 en 19 mei 2019: 2-daagse workshops TTouch® voor honden in samenwerking met GoedBeterBeest

 

Klik hier om direct in te schrijven voor de workshop ‘ TTouch voor honden’ 

 

 


Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor lezingen & workshops zijn hier na te lezen en kunnen desgewenst aan u toegestuurd worden.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden All Individuals

Na ontvangst van uw ingevulde en ondertekende inschrijfformulier voor de TTouch® workshop volgt voorlopige plaatsing op de deelnemerslijst. Deze wordt omgezet in een definitieve plaatsing zodra het verschuldigde cursusbedrag is ontvangen. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling.

Annulering door All Individuals

Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht behoudt All Individuals zich het recht voor de workshop te annuleren. Het eventueel betaalde cursusgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd.

Annulering door cursist

Wie door omstandigheden verhinderd is deel te nemen aan de workshop waarvoor is ingeschreven, dient dat schriftelijk kenbaar te maken.

Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Er worden altijd €25- administratiekosten in rekening gebracht.
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de workshop ben u de helft van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang ben u 75% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de workshop of bij afwezigheid zonder tijdige annulering bent u het volledige cursusgeld verschuldigd.

Deelname aan de workshop geschiedt volledig op eigen risico